Buka ménu utama

379 SM nyaéta taun ka-379 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 400-an SM  390-an SM  380-an SM - 370-an SM - 360-an SM  350-an SM  340-an SM 

Taun: 382 SM 381 SM 380 SM - 379 SM - 378 SM 377 SM 376 SM
379 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 379 SM
Ab urbe condita 375
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2258/2318
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2259/2319
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -386 – -385
Kalénder Yahudi 3382 – 3383
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -323 – -322
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2723 – 2724
Kalénder Iran 1000 BP – 999 BP
Kalénder Islam 1031 SH – 1030 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 282
(皇紀282年)
- Jaman Jōmon 9622
Kalénder panonpoé Thai 165
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit