Buka ménu utama

398 SM nyaéta taun ka-398 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 420-an SM  410-an SM  400-an SM - 390-an SM - 380-an SM  370-an SM  360-an SM 

Taun: 401 SM 400 SM 399 SM - 398 SM - 397 SM 396 SM 395 SM
398 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 398 SM
Ab urbe condita 356
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2239/2299
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2240/2300
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -405 – -404
Kalénder Yahudi 3363 – 3364
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -342 – -341
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2704 – 2705
Kalénder Iran 1019 BP – 1018 BP
Kalénder Islam 1051 SH – 1050 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 263
(皇紀263年)
- Jaman Jōmon 9603
Kalénder panonpoé Thai 146
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit