Buka ménu utama

422 SM nyaéta taun ka-422 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 450-an SM  440-an SM  430-an SM - 420-an SM - 410-an SM  400-an SM  390-an SM 

Taun: 425 SM 424 SM 423 SM - 422 SM - 421 SM 420 SM 419 SM
422 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 422 SM
Ab urbe condita 332
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2215/2275
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2216/2276
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -429 – -428
Kalénder Yahudi 3339 – 3340
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -366 – -365
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2680 – 2681
Kalénder Iran 1043 BP – 1042 BP
Kalénder Islam 1076 SH – 1075 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 239
(皇紀239年)
- Jaman Jōmon 9579
Kalénder panonpoé Thai 122
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit