Buka ménu utama

442 SM nyaéta taun ka-442 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 470-an SM  460-an SM  450-an SM - 440-an SM - 430-an SM  420-an SM  410-an SM 

Taun: 445 SM 444 SM 443 SM - 442 SM - 441 SM 440 SM 439 SM
442 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 442 SM
Ab urbe condita 312
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2195/2255
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2196/2256
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -449 – -448
Kalénder Yahudi 3319 – 3320
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -386 – -385
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2660 – 2661
Kalénder Iran 1063 BP – 1062 BP
Kalénder Islam 1096 SH – 1095 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 219
(皇紀219年)
- Jaman Jōmon 9559
Kalénder panonpoé Thai 102
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit