Buka ménu utama

480 SM nyaéta taun ka-480 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 510-an SM  500-an SM  490-an SM - 480-an SM - 470-an SM  460-an SM  450-an SM 

Taun: 483 SM 482 SM 481 SM - 480 SM - 479 SM 478 SM 477 SM
480 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 480 SM
Ab urbe condita 274
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2157/2217
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2158/2218
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -487 – -486
Kalénder Yahudi 3281 – 3282
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -424 – -423
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2622 – 2623
Kalénder Iran 1101 BP – 1100 BP
Kalénder Islam 1135 SH – 1134 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 181
(皇紀181年)
- Jaman Jōmon 9521
Kalénder panonpoé Thai 64
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit