Buka ménu utama

493 SM nyaéta taun ka-493 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 520-an SM  510-an SM  500-an SM - 490-an SM - 480-an SM  470-an SM  460-an SM 

Taun: 496 SM 495 SM 494 SM - 493 SM - 492 SM 491 SM 490 SM
493 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 493 SM
Ab urbe condita 261
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2144/2204
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2145/2205
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -500 – -499
Kalénder Yahudi 3268 – 3269
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -437 – -436
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2609 – 2610
Kalénder Iran 1114 BP – 1113 BP
Kalénder Islam 1149 SH – 1148 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 168
(皇紀168年)
- Jaman Jōmon 9508
Kalénder panonpoé Thai 51
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit