Buka ménu utama

500 SM nyaéta taun ka-500 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 530-an SM  520-an SM  510-an SM - 500-an SM - 490-an SM  480-an SM  470-an SM 

Taun: 503 SM 502 SM 501 SM - 500 SM - 499 SM 498 SM 497 SM
500 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 500 SM
Ab urbe condita 254
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2137/2197
(年)
— nepi ka —
2138/2198
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -507 – -506
Kalénder Yahudi 3261 – 3262
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -444 – -443
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2602 – 2603
Kalénder Iran 1121 BP – 1120 BP
Kalénder Islam 1156 SH – 1155 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 161
(皇紀161年)
- Jaman Jōmon 9501
Kalénder panonpoé Thai 44
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit