Buka ménu utama

532 SM nyaéta taun ka-532 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 560-an SM  550-an SM  540-an SM - 530-an SM - 520-an SM  510-an SM  500-an SM 

Taun: 535 SM 534 SM 533 SM - 532 SM - 531 SM 530 SM 529 SM
532 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 532 SM
Ab urbe condita 222
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2105/2165
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2106/2166
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -539 – -538
Kalénder Yahudi 3229 – 3230
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -476 – -475
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2570 – 2571
Kalénder Iran 1153 BP – 1152 BP
Kalénder Islam 1189 SH – 1188 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 129
(皇紀129年)
- Jaman Jōmon 9469
Kalénder panonpoé Thai 12
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit