Buka ménu utama

536 SM nyaéta taun ka-536 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 560-an SM  550-an SM  540-an SM - 530-an SM - 520-an SM  510-an SM  500-an SM 

Taun: 539 SM 538 SM 537 SM - 536 SM - 535 SM 534 SM 533 SM
536 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 536 SM
Ab urbe condita 218
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2101/2161
(甲子年)
— nepi ka —
2102/2162
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -543 – -542
Kalénder Yahudi 3225 – 3226
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -480 – -479
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2566 – 2567
Kalénder Iran 1157 BP – 1156 BP
Kalénder Islam 1193 SH – 1192 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 125
(皇紀125年)
- Jaman Jōmon 9465
Kalénder panonpoé Thai 8
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit