Buka ménu utama

563 SM nyaéta taun ka-563 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 590-an SM  580-an SM  570-an SM - 560-an SM - 550-an SM  540-an SM  530-an SM 

Taun: 566 SM 565 SM 564 SM - 563 SM - 562 SM 561 SM 560 SM
563 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 563 SM
Ab urbe condita 191
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2074/2134
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2075/2135
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -570 – -569
Kalénder Yahudi 3198 – 3199
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -507 – -506
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2539 – 2540
Kalénder Iran 1184 BP – 1183 BP
Kalénder Islam 1221 SH – 1220 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 98
(皇紀98年)
- Jaman Jōmon 9438
Kalénder panonpoé Thai -19
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit