Buka ménu utama

572 SM nyaéta taun ka-572 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-7 SM - abad ka-6 SM - abad ka-5 SM
Dékade: 600-an SM  590-an SM  580-an SM - 570-an SM - 560-an SM  550-an SM  540-an SM 

Taun: 575 SM 574 SM 573 SM - 572 SM - 571 SM 570 SM 569 SM
572 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 572 SM
Ab urbe condita 182
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2065/2125
(年)
— nepi ka —
2066/2126
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -579 – -578
Kalénder Yahudi 3189 – 3190
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -516 – -515
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2530 – 2531
Kalénder Iran 1193 BP – 1192 BP
Kalénder Islam 1230 SH – 1229 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 89
(皇紀89年)
- Jaman Jōmon 9429
Kalénder panonpoé Thai -28
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit