Buka ménu utama

58 SM nyaéta taun ka-58 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 80-an SM  70-an SM  60-an SM - 50-an SM - 40-an SM  30-an SM  20-an SM 

Taun: 61 SM 60 SM 59 SM - 58 SM - 57 SM 56 SM 55 SM
58 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 58 SM
Ab urbe condita 696
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2579/2639
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2580/2640
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -65 – -64
Kalénder Yahudi 3703 – 3704
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -2 – -1
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3044 – 3045
Kalénder Iran 679 BP – 678 BP
Kalénder Islam 700 SH – 699 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 603
(皇紀603年)
- Jaman Jōmon 9943
Kalénder panonpoé Thai 486
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit