Buka ménu utama

630 SM nyaéta taun ka-630 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 660-an SM  650-an SM  640-an SM - 630-an SM - 620-an SM  610-an SM  600-an SM 

Taun: 633 SM 632 SM 631 SM - 630 SM - 629 SM 628 SM 627 SM
630 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 630 SM
Ab urbe condita 124
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2007/2067
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2008/2068
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -637 – -636
Kalénder Yahudi 3131 – 3132
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -574 – -573
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2472 – 2473
Kalénder Iran 1251 BP – 1250 BP
Kalénder Islam 1290 SH – 1289 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 31
(皇紀31年)
- Jaman Jōmon 9371
Kalénder panonpoé Thai -86
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit