Buka ménu utama

634 SM nyaéta taun ka-634 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 660-an SM  650-an SM  640-an SM - 630-an SM - 620-an SM  610-an SM  600-an SM 

Taun: 637 SM 636 SM 635 SM - 634 SM - 633 SM 632 SM 631 SM
634 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 634 SM
Ab urbe condita 120
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2003/2063
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2004/2064
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -641 – -640
Kalénder Yahudi 3127 – 3128
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -578 – -577
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2468 – 2469
Kalénder Iran 1255 BP – 1254 BP
Kalénder Islam 1294 SH – 1293 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 27
(皇紀27年)
- Jaman Jōmon 9367
Kalénder panonpoé Thai -90
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit