Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 610-an 620-an 630-an 640-an 650-an 660-an 670-an
Taun: 646 647 648 - 649 - 650 651 652

Taun ka-649 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit