Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 620-an 630-an 640-an 650-an 660-an 670-an 680-an
Taun: 648 649 650 - 651 - 652 653 654

Taun ka-651 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianEdit

Nu babarEdit

Nu pupusEdit

Poé peréEdit

Tumbu luarEdit