Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 620-an 630-an 640-an 650-an 660-an 670-an 680-an
Taun: 649 650 651 - 652 - 653 654 655

Taun ka-652 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian Édit

Nu babar Édit

Nu pupus Édit

Poé peré Édit

Tumbu luar Édit