Buka ménu utama

Abung Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Utara, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Abung Selatan

Peta lokasi Kacamatan Abung Selatan
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Utara Citakan:Abung Selatan, Lampung Utara


Nuvola filesystems folder home.png