Buka ménu utama

Abung Surakarta nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Utara, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Abung Surakarta

Peta lokasi Kacamatan Abung Surakarta
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Utara Citakan:Abung Surakarta, Lampung Utara


Nuvola filesystems folder home.png