Ajibarang, Banyumas

Ajibarang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Ajibarang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.02.14
Désa/kalurahan-