Amal Maher (Basa Arab: آمال ماهر‎; gumelar di Kairo, Mesir, 19 Pébruari 1985; umur 37 taun) nyaéta saurang aktris jeung panyanyi Mesir.

Amal Maher
آمال ماهر
Ngaran asliآمال ماهر
GumelarAmal Maher Mandour Ibrahim
آمال ماهر مندور إبراهيم

19 Pébruari 1985 (1985-02-19) (yuswa 37)
Mesir Kairo, Mesir
Ngaran landianAmal Maher
Pagawéan
Taun aktip19982021

Tumbu luarÉdit