Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1960-an 1970-an 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an
Taun: 1995 1996 1997 - 1998 - 1999 2000 2001

Taun ka-1998 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit