Buka ménu utama

Arcamanik, Bandung

kacamatan di kota Bandung, Indonèsia
(dialihkeun ti Arcamanik)

Arcamanik nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Arcamanik

Peta lokasi Kacamatan Arcamanik
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 5,87 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 68.400 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png