Arcamanik, Bandung

kacamatan di kota Bandung, Indonèsia

Arcamanik nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Arcamanik
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBandung
Lega5,87 Kilométer pasagi
Pangeusi68.400 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.73.24
Désa/kalurahan-