Buka ménu utama
Pikeun Aktor Indonésia, tempo Ari Wibowo.

Arie Wibowo (gumelar di Salatiga, 5 April 1952 – tilar dunya di Jakarta, 14 April 2011 dina umur 59 taun) nyaéta saurang panyanyi ti Indonésia. Anjeunna katelah dina jaman 1980-an langkung tembang Madu dan Racun.[1]

Arie Wibowo
Gumelar Indonésia Salatiga, Jawa Tengah, Indonésia
5 April 1952
Maot Indonésia Jakarta, Indonésia
14 April 2011 (yuswa 59)
Pacabakan Panyanyi

Arie Wibowo maot dina 14 April 2011 di Rumah Sakit Dharmais, Jakarta Barat.[2] Arie Wibowo dimakamkeun di Pamakaman Alkamal, Al-Kamal, Kedoya, Jakarta Barat.[3]

RujukanÉdit