Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1950-an 1960-an 1970-an 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an
Taun: 1977 1978 1979 - 1980 - 1981 1982 1983

Taun ka-1980 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Nu ngadegÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit