Basa Sasak nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 2 propinsi nyaéta propinsi Sulawesi Tenggara, Nusa Tenggara Kulon, nu sumebar di 10 kabupaten/kota.

Basa Sasak
Basa Sasak
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sulawesi, Nusa Tenggara Kulon
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Sasak
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png