Bayongbong, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia


Bayongbong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Bayongbong

Peta lokasi Kacamatan Bayongbong
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Camat Drs.Dadang Purwana
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 1.766,36 jiwa/km²
Kalurahan/désa 17 Désa


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja


 

Kacamatan Bayongbong, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Banjarsari | Bayongbong | Ciburuy | Ciela | Cikedokan | Cinisti | Hégarmanah | Karyajaya | Mekarjaya | Mekarsari | Mulyasari | Pamalayan | Panémbong | Salakuray | Sirnagalih | Sukaramé | Sukasenang


Nuvola filesystems folder home.png