Ciéla, Bayongbong, Garut

désa di Garut, Jawa Barat
(dialihkeun ti Ciela, Bayongbong, Garut)

Ciela nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bayongbong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.[1]

Désa  Ciela
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBayongbong
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDimyati

Profil PamaréntahanÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PakebonanÉdit

Baca ogéÉdit

Tumbu LuarÉdit


 

Kacamatan Bayongbong, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Banjarsari | Bayongbong | Ciburuy | Ciela | Cikedokan | Cinisti | Hégarmanah | Karyajaya | Mekarjaya | Mekarsari | Mulyasari | Pamalayan | Panémbong | Salakuray | Sirnagalih | Sukaramé | Sukasenang


 
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Barat)