Bumi Ratu Nuban, Lampung Tengah

Bumi Ratu Nuban nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung, Indonésia.

Bumi Ratu Nuban
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.02.14
Désa/kalurahan-


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Bumi Ratu Nuban, Lampung Tengah