Buka ménu utama

Cécép nyaéta hiji ngaran nu ilahar dipaké keur ngaranan urang Sunda lalaki.

Eusi

Asal kecapÉdit

Ngaran 'Cecep' (dibaca Cécép), kawas Asép, mangrupa landian keur budak anu kasep.

Inohong-inohong nu make ngaran CecepÉdit

Vareasi ngaranÉdit

  • Encép

Tempo ogéÉdit