Buka ménu utama

Ciberung nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Ajibarang, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Ciberung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanAjibarang



Gnome-home.svg