Buka ménu utama

Cibeunying Kidul, Bandung

kacamatan di kota Bandung, Indonèsia

Cibeunying Kidul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Cibeunying Kidul

Peta lokasi Kacamatan Cibeunying Kidul
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 5,25 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 109.100 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png