Cibeureum, Tasikmalaya

kacamatan di kota Tasikmalaya, Indonèsia

Cibeureum nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cibeureum
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaTasikmalaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.78.06
Désa/kalurahan-