Buka ménu utama

Cihampelas, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung Kulon, Indonèsia

Cihampelas nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Cihampelas

Peta lokasi Kacamatan Cihampelas
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 46,99 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 116.097 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -





Nuvola filesystems folder home.png