Cihampelas, Bandung Kulon

kacamatan di kabupatèn Bandung Kulon, Indonèsia
(dialihkeun ti Cihampelas, Bandung)


Cihampelas nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cihampelas

Peta lokasi Kacamatan Cihampelas
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 46,99 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 116.097 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Nuvola filesystems folder home.png