Cilebar, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Cilebar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Cilebar

Peta lokasi Kacamatan Cilebar
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Karawang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



Nuvola filesystems folder home.png