Buka ménu utama

Wikipedia β

Cilor

Cilor nyaéta salah sahiji camilan has ti Bandung anu masih kénéh sajenis jeung réngrénganana saperti cilok, cimol anu bahan dasarna tina aci anu digoréngna dicampurkeun jeung endog.[1] Biasana dipidangkeun maké bungbu palengkeup saos, sambel jeung kécap. aya ogé tambahan lianna saperti maké topping barbecue atawa kéju. Kiwari ieu camilan teu saukur jadi kadaharan anu has ti Bandung, tapi geus sumebar ka sakuliah Jawa Kulon jeung Jakarta.

RujukanÉdit

 
  1. "Resep Cilor Makaroni yang Enak Sekali" (dalam bahasa Indonésia). Widhiaanugrah.com. 2015-11-21. http://widhiaanugrah.com/resep-cilor-makaroni-yang-enak-sekali/#forward. Diakses pada 2017-10-12