Buka ménu utama

Cimanggung, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia
(dialihkeun ti Cimanggu, Sumedang)


Cimanggung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cimanggung

Peta lokasi Kacamatan Cimanggung
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Sumedang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 t·s·é 

Kabupatén Sumedang, Jawa Barat

Lambang Sumedang.jpg

Kacamatan: Buahdua | Cibugel | Cimalaka | Cimanggu | Cisarua | Cisitu | Conggéang | Darmaraja | Ganéas | Jatigedé | Jatinangor | Jatinunggal | Pamulihan | Paséh | Rancakalong | Situraja | Sukasari | Sumedang Selatan | Sumedang Utara | Surian | Tanjungkerta | Tanjungmedar | Tanjungsari | Tomo | Ujung Jaya | Wado



Nuvola filesystems folder home.png

[[Kategori:Cimanggung, Sumedang| {{PA