Cinambo, Bandung

kacamatan di kota Bandung, Indonèsia

Cinambo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cinambo
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBandung
Lega3,68 Kilométer pasagi
Pangeusi24.800 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.73.29
Désa/kalurahan-