Cisitu, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia


Cisitu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cisitu

Peta lokasi Kacamatan Cisitu
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Sumedang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Nuvola filesystems folder home.png