Buka ménu utama

Daptar paguron luhur swasta di Jawa Kulon

Di handap ieu nyaéta Daptar paguron luhur swasta di Jawa Kulon, anu dibina ku Departemen Pendidikan Nasional. Daptar ieu henteu kaasup Paguron Luhur Islam Swasta, anu dibina ku Departemen Agama.

Eusi

UniversitasÉdit

InstitutÉdit

PolitéknikÉdit

Sakola LuhurÉdit

AkademiÉdit

Daptar paguron luhur swasta di Indonésia

NADSumutJambiRiauSumbarBengkuluSumselLampungBangka-belitungKapuloan RiauDKI JakartaBantenJabarJatengJatimYogyakartaBaliNTBNTTKalbarKaltengKalselKaltimSulutSultengSulselSulbarSultraMalukuMalutIrjabarPapua

Tempo ogé: Paguron Luhur NegeriPaguron Luhur Islam NegeriPaguron Luhur Islam SwastaPaguron Luhur Kedinesan