Elena Jane Goulding (/ˈɡldɪŋ/ GOHL-ding; gumelar 30 Désémber 1986; umur 34 taun)[1] nyaéta panyanyi sareng panulis lagu ti Inggris Raya. Karirna dimimitian nalika anjeunna patepang produser rékaman anu ngaranna Starsmith sareng Frankmusik, sareng anjeunna teras dipendakan ku Jamie Lillywhite, anu engké janten manajer.[2]

Ellie Goulding
NamiElena Jane Goulding
Gumelar12 Désémber 1986 (1986-12-12) (yuswa 34)
Britania Raya Hereford, Inggris
AliranIndie pop, synthpop, folktronica
PacabakanPenyanyi, penulis lagu
Alat musikVokal, gitar
Taun aktip2008–ayeuna
LébelPolydor, Neon Gold, Cherrytree, Interscope
Maén diTinie Tempah, Calvin Harris, Lissie
Ramatlokawww.elliegoulding.com

RujukanÉdit

  1. "Ellie Goulding". BBC Music. 2009. Diakses tanggal 19 February 2011. 
  2. "The BRIT Awards 2013". Diakses tanggal 19 February 2013. 

Tumbu luarÉdit