Buka ménu utama

Asal kecapÉdit

Ngaran 'Cecep' (dibaca Cécép), kawas Asép, mangrupa landian keur budak anu kasep.

Inohong-inohong nu make ngaran CecepÉdit

Vareasi ngaranÉdit

  • Encép

Tempo ogéÉdit