Ganéas, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia


Ganéas nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Ganéas

Peta lokasi Kacamatan Ganéas
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Nuvola filesystems folder home.png