Buka ménu utama

Gumelar Kidul nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Tambak, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Gumelar Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanTambak



Gnome-home.svg