Tambak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.

Tambak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.02.08
Désa/kalurahan-