Buka ménu utama

Gunamekar, Bungbulang, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Gunamekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bungbulang, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Gunamekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBungbulang
Pamaréntahan
 • Nami KuwuJajang sutarmijaya, S.pd.

Tumbu LuarÉdit


 

Kacamatan Bungbulang, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Bungbulang | Hanjuang | Gunamekar | Tegallega | Mekarbakti | Margalaksana | Sinarjaya | Mekarjaya | Cihikeu | Wangunjaya | Bojong