Buka ménu utama

Wangunjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bungbulang, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Wangunjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBungbulang

Tumbu LuarÉdit


 

Kacamatan Bungbulang, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Bungbulang | Hanjuang | Gunamekar | Tegallega | Mekarbakti | Margalaksana | Sinarjaya | Mekarjaya | Cihikeu | Wangunjaya | Bojong