Bungbulang, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia


Bungbulang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Bungbulang

Peta lokasi Kacamatan Bungbulang
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Camat Drs. Yadi Muchtar
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 382,72 jiwa/km²
Kalurahan/désa 11 désa


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja


 

Kacamatan Bungbulang, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Bungbulang | Hanjuang | Gunamekar | Tegallega | Mekarbakti | Margalaksana | Sinarjaya | Mekarjaya | Cihikeu | Wangunjaya | Bojong


Nuvola filesystems folder home.png