Buka ménu utama

Hanjuang, Bungbulang, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Hanjuang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bungbulang, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Hanjuang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Kacamatan Bungbulang
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu asep rahayu efendi
Lega 712 ha
Pangeusi 8500
Kapadetan padet pisan

Baca ogéÉdit

  • Hanjuang, tutuwuhan nu ku urang Sunda ilahar dipelak di wates tanah

Tumbu LuarÉdit


 

Kacamatan Bungbulang, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Bungbulang | Hanjuang | Gunamekar | Tegallega | Mekarbakti | Margalaksana | Sinarjaya | Mekarjaya | Cihikeu | Wangunjaya | Bojong